Outsystems-partner Truewind komt naar Benelux

benelux

Het van oorsprong Portugese Truewind mikt zijn pijlen op de Benelux. Het opent een kantoor in Utrecht, die onder leiding staat van business developer Ruud Hochstenbach. Het bedrijf levert digitale oplossingen op basis van het low-code-platform van OutSystems en specialiseert zich in de gebruikerservaring.

Truewind is opgericht in Portugal en maakte in 2011 zijn eerste internationale uitbreiding naar Brazilië. In 2015 volgde het Verenigd Koninkrijk en weer twee jaar later betrad het de Verenigde Staten. De Outsystems-partner betreedt nu ook de Benelux-markt met het openen van een kantoor. Een reden voor de stap is omdat genoemde regio een volwassen low-code-markt heeft.

Truewind zegt hier al een aantal klanten te bedienen, zoals KBC Bank en Randstad, en richt zich verder op organisaties in de zorg, bankensector, verzekeringssector, automotive en retail. Hiervoor zit het in een opstartfase en is het in gesprek met een stuk of tien potentiële klanten.

Een tweede doelstelling is om collega’s aantrekken. Het aantal medewerkers en de soort functies is nog niet vastgesteld en is afhankelijk van de bedrijfsontwikkelingen. De focus ligt op Nederlandstalig personeel dat de schakel vormt tussen het ontwikkelteam en de business.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-04-01T09:20:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.