Nederlands Capital A-fonds stapt in Brainsquare

De Belgische it-dienstverlener Brainsquare Group is in zee gegaan met Capital A, een Nederlands investeringsfonds dat kapitaal en expertise ter beschikking stelt om een versnelde groei mogelijk te maken. De groep bestaat uit Brainsquare, Montova en Auditry.

Brainsquare Group is in 1998 opgericht en inmiddels wereldwijd aanwezig met ruim tweehonderd werknemers in zes locaties: naast Zaventem en Dallas (VS) betreft het vier Indiase vestigingen. Dankzij de aanwezigheid in verschillende tijdzones kan Brainsquare zijn internationale klanten 24 uur per dag it-managementdiensten aanbieden.  

Naast de generieke it-diensten van Brainsquare biedt Montova een communicatie- en electronic data interchange-platform (edi) en is Auditry een online-tool om audits en governance-processen te ondersteunen.

Capital A richt zich op Belgische en Nederlandse bedrijven met een solide business en een sterk groeipotentieel, hetzij door autonome groei, hetzij door overnames.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-03-09T17:59:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.