Computacenter scoort Dell EMC Titanium Black-status

troffee

Het Britse Computacenter, met vestigingen in Nederland en België, is benoemd tot Dell EMC Titanium Black Partner. De status valt per februari van dit jaar onder de nieuwe Titanium-groep van het partnerprogramma van Dell EMC. Het is de hoogst haalbare status.

Voorheen kenden Dell en EMC elk een eigen partnerprogramma. Na de overname zijn deze samengevoegd en zijn nieuwe statussen toegevoegd: Titanium, Titanium Black, Platinum en Gold. Computacenter krijgt nu de Titanium Black-status. Voor dit niveau moeten partners volledig toegewijd aan Dell EMC zijn en moeten zij hun klanten begeleiden om te transformeren in digitale ondernemingen.

‘Als trusted advisor voor onze klanten doen we alle nodige investeringen om door de belangrijkste technologiepartners de allerhoogste erkenning te krijgen’, zegt Jurgen Strijkers, country unit director Belgium & The Netherlands voor Computacenter. ‘Dell EMC behoort tot deze categorie en met deze erkenning als Titanium-partner met Titanium Black-status hebben we de hoogst mogelijke accreditatie bereikt. We zijn helemaal klaar voor de nieuwe opportuniteiten die zich aandienen.’

‘Het Dell EMC Partner Program is gebaseerd op enkele basisprincipes: het moet eenvoudig, voorspelbaar en winstgevend zijn voor al onze partners, met een onophoudelijke focus op uitvoering’ vertelt Erwin Vanluchene, channeldirecteur Belgium & Luxembourg voor Dell EMC.
‘Computacenter heeft de Titanium Black-onderscheidingen zeker verdiend en we kijken uit naar een nog sterker partnership met wederzijdse voordelen. Computacenter en Dell EMC zijn ideaal gepositioneerd om bedrijven te wapenen en ondersteunen in hun digitale transformatie.’

Eerder dit jaar werd ict-leverancier Centralpoint door Dell EMC benoemd tot Titanium-partner. Dit is de op een na hoogste status in het nieuwe partnerprogramma.

Computacenter

Computacenter is een Europese it-infrastructuur-leverancier. Het bedrijf adviseert over it-strategie en implementeert technologie voor productiviteitsverhoging. Het beschikt over meerdere Europese kantoren, waaronder in Schiphol-Rijk, Zaventem en Mont-Saint-Guibert. Daarnaast heeft het Infrastructure Operations Centers en Group Service Desks in Europa, Zuid-Afrika en Azië. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-03-30T13:47:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.