Managed hosting door True

Sentiance betreedt Japan met hulp van RMC

 

De Antwerpse big data-specialist Sentiance gaat de Japanse markt betreden. Dat doet het in samenwerking met de Japanse softwareleverancier Realize Mobile Communications (RMC).

Sentiance bouwt een zelflerend softwareplatform dat data van mobiele toestellen en wearables capteert via sensoren. Zo kan het gebruikers relevante en contextgevoelige informatie bieden. RMC, een bedrijfsonderdeel van de Japanse Softbank Group, levert smartphoneapplicaties en software op het gebied van IoT, mobility, vr en ar.

Via het partnerschap willen de partijen uitbreiden in Japan. De deal focust zich in eerste instantie op mobility- en verzekeringsoplossingen. De bedrijven willen dit op termijn uitbreiden met realtime klantenbetrokkenheid, connected cars en slimme steden.

Sentiance, opgericht in 2015, heeft kantoren in Antwerpen, New York, Londen en Sjanghai. Het heeft ruim veertig medewerkers in dienst. Eerder dit jaar ontving het een investering van acht miljoen euro. Daarmee wil het de wereldwijde groei versnellen en marktleider worden in zijn categorie. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.be (https://www.computable.be/artikel/6222643). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.