Belg Dirk Avau wordt lid blockchainadviesraad IBM

IBM stelt oprichter en ceo van IntellectEU Dirk Avau aan als nieuw lid van de Global Advisory Board for Blockchain. Dat werd bekendgemaakt tijdens de jongste Think2018 conferentie van het Amerikaanse ict-concern in Las Vegas.

IntellectEU is een van de sterke spelers op het vlak van blockchaintechnologie. Het bedrijf levert vooral integratiediensten aan financiële instellingen waaronder ook Swift. De onderneming heeft kantoren in Diegem bij Brussel, Lissabon, New York, Kiev en Mexico City. Afgelopen zomer investeerde Michel Ackermans (ex-Clear2Pay) nog twee miljoen euro in IntellectEU. 

Dirk Avau is geen onbekende voor IBM. Hij werkte immers tien jaar, van 1988 tot 1998, bij Big Blue. Voordien was hij vier jaar onderzoeker bij het Leuvense hightechbedrijf Imec. Eind jaren negentig ging hij aan de slag bij Belgacom als commercieel directeur. In 2002 stichtte hij zijn eigen bedrijf IntellectEU.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-04-05T08:53:00.000Z Luc Blyaert
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.