Twikit personaliseert Mini’s voor BMW Group

Twikit tekent de BMW Group op als klant. De Belgische scale-up voorziet de Duitse autobouwer van software waarmee eindgebruikers hun toekomstige Mini-auto kunnen personaliseren. Dat gebeurt in het kader van het zogeheten ‘Mini Yours Customised’-programma. De BMW Group is het eerste automerk dat voor Twikit kiest.

Het bedrijf voorziet de autobouwer van software om de Mini-auto’s te personaliseren. Mini-kopers kunnen hun auto via de website in 3D personaliseren. Zo kan het dashboard in 3D aanpast worden met verschillende vormen, teksten, patronen en kleuren. Het digitale bestand wordt automatisch naar de productiefaciliteit verstuurd, zodat deze unieke producten kan afleveren.

Twikit

Twikit, opgericht in 2012, ontwikkelt software om producten op grote schaal te personaliseren. Hiervoor maakt het gebruik van 3D-printing en laser cutting. Klanten gebruiken Twikit voor de ontwikkeling van protheses en ortheses, juwelen, meubelen, ramen en deuren en elektronica. De onderneming telt 33 medewerkers en zegt klanten wereldwijd te bedienen, waaronder de BMW Group, Anne Zellien (juwelen), Walmart, Philips, Rubelko ramen en deuren en Swarovski. Het bedrijf is gevestigd in Antwerpen. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-10-30T09:19:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.