Brusselse startup komt met vr-distributieplatform

De Brusselse startup LucidWeb introduceert een distributieplatform waar leveranciers van audiovisuele content, zoals virtual reality (vr), hun content kunnen verspreiden. De content is voor gebruikers beschikbaar op desktops, smartphones en vr-headsets.

LucidWeb Pro is een browser based-distributieplatform en specifiek gericht op professionele audiovisuele bedrijven zoals televisiezenders, uitgevers en vr-bureaus. Zij kunnen via het white-labelled-platform content publiceren en delen met het publiek. Het platform wordt op 30 augustus officieel geïntroduceerd tijdens het Filmfestival van Venetië.

LucidWeb is onderdeel van startup-accelerator Start it @KBC. De startup zegt wereldwijd samen te werken met online-uitgevers en televisiezenders, waaronder Netapp (Verenigde Staten), VRT (België), WELT (Duitsland) en ARTE France (Frankrijk).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-08-28T10:59:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.