Industriebeurs Hannover Messe verplaatst naar juli

Uitstel

Na gisteren twee eigen beurzen te hebben uitgesteld, heeft Deutsche Messe besloten nu ook de Hannover Messe te verplaatsen vanwege het coronavirus. De industriebeurs zou van 20 tot 24 april plaatsvinden maar staat nu in de week van 13 tot 17 juli op de kalender.

Deutsche Messe liet gisteren weten de nieuwe ict-beurs Twenty2X en de beurs Halal Hannover te verplaatsen. Dit na een dringend advies van de regionale zorgautoriteit in Hannover dat er stringente maatregelen moesten worden doorgevoerd om de evenementen door te laten gaan.

Daarbij gaat het om het plaatsen van meetstations bij alle ingangen en het checken bij elke deelnemer of die uit een risicogebied komt of contact heeft gehad met iemand uit een risicogebied. In beide gevallen zou zo'n deelnemer geweigerd moeten worden na een bevestigend antwoord.

De beursorganisatie ziet het nemen van dit soort maatregelen niet zitten en heeft daarom nu ook de veel grotere Hannover Messe uitgesteld, na overleg met de Duitse ingenieursvereniging VDMA en de industrieclub ZVEI.

Op de Hannover Messe was de afgelopen jaren een groeiende aandacht zichtbaar voor de thema's digitale innovatie en Industry 4.0.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-03-04T11:59:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.