Zappware wint internationale televisie-award

televisie

Zappware valt internationaal in de prijzen. Het heeft op de VideoTech Innovation Awards 2020 de onderscheiding voor Advanced TV Service of the Year in de wacht gesleept. Het Belgische technologiebedrijf deed dat voor een uitrol voor A1 Telekom Austria Group in Midden- en Oost-Europa.

Het gaat om XploreTV, een gezamenlijk project van hun klant A1 Group en het Zappware-team rond geavanceerde en gepersonaliseerde tv. De toepassing is intussen uitgerold in landen als Bulgarije, Slovenië en Kroatië.

Het bedrijf was ook genomineerd voor de The UX Award, maar die ging naar Vionlabs uit Zweden. De Advanced TV Service of the Year kon het Zappware-team dus wel (virtueel) mee naar huis nemen. In totaal werden een tiental prijzen rond video- en televisietechnologie uitgereikt.

Techjuweel

Zappware is als technologiebedrijf eerder ook opgenomen in de lijst van 150 Belgische techjuwelen van Computable. In ons land heeft het bedrijf Orange als klant. Het bedrijf uit Hasselt bestaat ongeveer achttien jaar.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-12-10T10:39:00.000Z William Visterin