RoboRana en BDO Digital nieuwe partners Outsystems

Partners handen

OutSystems versterkt zijn aanwezigheid in België. Het Portugese low-code-platform gaat in zee met RoboRana en BDO Digital. Met de twee nieuwe partijen telt OutSystems nu vijftien partners, belangrijk voor het bedrijf om te kunnen schalen met verkoop en mankracht.

RoboRana, onderdeel van de Cronos groep, is gespecialiseerd in slimme procesautomatisatie. BDO is een internationaal opererende adviesorganisatie, met name in de financiële dienstverlening.

De voorbije 2,5 jaar verdrievoudigde OutSystems zijn klantenbestand dankzij een groeiend netwerk van partners. De low-codespecialist zet zijn zoektocht naar extra partners in België verder. Volgens het bedrijf beweegt de markt zich steeds meer richting low-codeapplicaties omdat bedrijven snel applicaties moeten ontwikkelen die makkelijk zijn aan te passen aan marktontwikkelingen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-07-05T12:23:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.