UiPath laat oog vallen op nlp-specialist Re:infer

UiPath, leverancier van software voor robotic process automation (rpa) heeft Re:infer overgenomen. Dit is een in Londen gevestigde aanbieder van natural language processing (nlp)-oplossingen voor ongestructureerde documenten en communicatie.

Re:infer werd in 2015 opgericht door topwetenschappers van het AI Research Lab van University College London. Re:infer maakt gebruik van machine learning om de context uit communicatieberichten te destilleren en die snel en accuraat om te zetten in praktisch inzetbare data. Met deze zogeheten communications mining-technologie van Re:infer kunnen de softwarerobots van UiPath de context en betekenis van e-mailberichten, online chats en spraaksessies begrijpen en zo zorgen voor verbeterde interacties met klantenservices.

Met de scraping-rpa-technologie van UiPath kunnen organisaties repeterende en vaak geestdodende handmatige activiteiten volautomatiseren.  'Onze klanten worden overspoeld met documenten, communicatieberichten en data die zij moeten doorgronden en efficiënt moeten verwerken', zegt Ted Kummert, manager Products & Engineering bij UiPath. 'Door de nlp-technologie van Re:infer te combineren met onze oplossingen kunnen we klanten nieuwe automatiseringskansen bieden.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-08-04T14:04:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.