Input For You gaat internationaal

Na opnieuw 17 procent groei in 2022 wil de Belgische onderneming Input For You, gespecialiseerd in business process as a service, haar diensten uitbreiden naar het buitenland. Het bedrijf is al acht jaar actief in Spanje, maar kijkt nu ook uit naar Nederland, Duitsland en Frankrijk.

De omzet van Input For You groeide vorig toe tot 6,29 miljoen euro en euro en ook voor dit jaar wordt een toename voorzien met 15 procent. Dat is meteen het sein voor de Brusselse onderneming om het aanbod internationaal uit te breiden. ‘Er is heel wat interesse. We hebben gesprekken met lokale partners maar kunnen onze diensten ook vanuit België aanbieden,” vertelt general manager Stephan Cornelis.  

Input For You, dat vijftig werknemers telt waarvan een dozijn in het Spaanse Granada, helpt bedrijven bij de digitale transformatie door hen te ontzorgen bij de digitale afhandeling van onder andere documenten en facturen. Zo legt zich toe op de dataverwerking van inkomende mail en brieven, zorgt het voor de digitale verwerking van vorderingen voor hospitaalverzekeringen en de verwerking van inkomende facturen. Het kon heel wat nieuwe klanten optekenen zoals de ziekenhuizen AZ Maria Middelares uit Gent en het Brusselse UMC Sint-Pieter. Ook Monument Insurance maakt voortaan gebruik van de diensten van Input For You.

Andere belangrijke klanten zijn Persopoint (federale overheid), Renson (ventilatiesystemen), Certimed (medische controle), CERP (farmadistributie) en DKV, Ethias, NN en Globality Health (verzekeringen). In Spanje bedient Input For You sinds vorig jaar de hotelketen Paradores.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-05-25T14:24:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.