Megadeal Infor; Intersnack kiest één erp-smaak

Infor-platform vervangt zeventien erp-systemen, waaronder die van SAP en Oracle

Intersnack, de Duitse producent van hartige snacks en eigenaar van merken als Chio, Jack Klijn en POM-BÄR, heeft een miljoenencontract met Infor gesloten voor een cloudtransformatieproject van tien jaar. Intersnack zal behalve Infor CloudSuite Food & Beverage nog achttien andere Infor-oplossingen gaan gebruiken. Het Infor-platform vervangt zeventien verschillende erp-systemen, waarvan een groot deel van SAP en Oracle zijn.

Bijna elke grote bedrijfsapplicatie voor enterprise resource planning (erp) zal op Infor draaien, waaronder personeelszaken en talent management, financiën, risicobeheer; onkostenbeheer; performance management, business intelligence, enterprise asset management, klantrelatiebeheer (crm: customer relationship management), inkoop en ketenbeheer (supply chain management).

Na een selectieprocedure viel de keuze op Infor vanwege zijn kennis en ervaring op cloudgebied en ambities op het vlak van kunstmatige intelligentie. Daarnaast is de leverancier in staat oplossingen in een multi-tenant cloudomgeving te leveren.

Intersnack heeft ruim twintig merken en huismerken voor chips, noten en producten zoals tortilla’s. Het Duitse bedrijf heeft in Nederland vestigingen in Doetinchem, Lelystad en Hardinxveld-Giessendam. De samenwerking met Infor maakt deel uit van Intersnack’s digitaliseringsprogramma dat is gericht op het standaardiseren en harmoniseren van de wereldwijde processen. Met de stap naar een uniform cloudplatform wil het snackconcern op it-gebied flexibeler zijn, bijvoorbeeld om toekomstige acquisities sneller te kunnen integreren in de bedrijfsvoering.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-04-04T13:30:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.