Megadeal Infor; Intersnack kiest één erp-smaak

Infor-platform vervangt zeventien erp-systemen, waaronder die van SAP en Oracle

Intersnack, de Duitse producent van hartige snacks en eigenaar van merken als Chio, Jack Klijn en POM-BÄR, heeft een miljoenencontract met Infor gesloten voor een cloudtransformatieproject van tien jaar. Intersnack zal behalve Infor CloudSuite Food & Beverage nog achttien andere Infor-oplossingen gaan gebruiken. Het Infor-platform vervangt zeventien verschillende erp-systemen, waarvan een groot deel van SAP en Oracle zijn.

Bijna elke grote bedrijfsapplicatie voor enterprise resource planning (erp) zal op Infor draaien, waaronder personeelszaken en talent management, financiën, risicobeheer; onkostenbeheer; performance management, business intelligence, enterprise asset management, klantrelatiebeheer (crm: customer relationship management), inkoop en ketenbeheer (supply chain management).

Na een selectieprocedure viel de keuze op Infor vanwege zijn kennis en ervaring op cloudgebied en ambities op het vlak van kunstmatige intelligentie. Daarnaast is de leverancier in staat oplossingen in een multi-tenant cloudomgeving te leveren.

Intersnack heeft ruim twintig merken en huismerken voor chips, noten en producten zoals tortilla’s. Het Duitse bedrijf heeft in Nederland vestigingen in Doetinchem, Lelystad en Hardinxveld-Giessendam. De samenwerking met Infor maakt deel uit van Intersnack’s digitaliseringsprogramma dat is gericht op het standaardiseren en harmoniseren van de wereldwijde processen. Met de stap naar een uniform cloudplatform wil het snackconcern op it-gebied flexibeler zijn, bijvoorbeeld om toekomstige acquisities sneller te kunnen integreren in de bedrijfsvoering.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-04-04T13:30:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.