Pega Community ondersteunt digitale transformatie

innovatie

Pegasystems, softwareleverancier van toepassingen voor klantenbinding, introduceert Pega Community. Op deze open online community kunnen Pega-gebruikers van alle niveaus software ontwikkelen zonder codering en uiteindelijk gezamenlijk Pega apps ontwikkelen.

De community biedt volgens Pegasystems waardevolle informatie om snel en succesvol digitale transformatieprojecten te realiseren, zowel voor de zakelijke gebruiker als doorgewinterde ontwikkelaars, die binnen de Pega Community kunnen netwerken, ideeën uitwisselen en projecten bespreken. Het herdefinieert de manier van software bouwen. Voor Pega klanten biedt het een belangrijke hulpbron om de juiste mensen met de vereiste ervaring te kunnen vinden voor hun volgende project.

'De definitie van ontwikkelaar is gewijzigd'

De community biedt gebruikers onder meer de mogelijkheid zich in hun eigen tempo te verdiepen in verschillende basisopdrachten, waaronder kunstmatige intelligentie (artificial intelligence, ai), robotics en het ontwerpen van effectieve applicaties. Ook kunnen gebruikers met geactualiseerde profielpagina’s een persoonlijke Pegaprofiel bouwen en contact leggen met andere ontwikkelaars en potentiële werkgevers. De project hub voorziet gebruikers van een centrale informatiebron, tools en begeleiding voor een succesvolle uitvoering van Pega-projecten. De informatie wordt continu geactualiseerd.

‘Pega Community verandert de manier waarop en door wie software wordt gebouwd. Alle gebruikers kunnen nu projecten realiseren en succesvol implementeren en daarmee hun persoonlijke loopbaan en organisatie een nieuwe wending geven’, zegt Derk-Jan Brand, vice president Benelux en Nordics bij Pegasystems. ‘De definitie van ontwikkelaar is gewijzigd en betreft niet langer alleen de doorgewinterde professionals met uitgebreide codeer-ervaring. Mensen met verschillende ervaringsniveaus worden aangemoedigd om applicaties te creëren die hun organisaties ondersteunen bij hun digitale transformatie doelstellingen.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-08-02T13:01:00.000Z Zamire Willems
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.