Volvo kiest Capgemini; Volkswagen Cognizant

Kiezen

Volvo Cars heeft Capgemini voor drie jaar gecontracteerd voor het leveren van diverse it-diensten, onder andere op het gebied van SAP, cloud en devops. De Volkswagen Group koos voor Cognizant om met name in Spanje te helpen met digitale transformatie-activiteiten.

Capgemini wordt voor de Zweedse autofabrikant een belangrijke leverancier van SAP-advies- en technologiediensten, onder andere voor een SAP S/4Hana-implementatietraject. De Franse ict-dienstverlener levert aan Volvo ook diensten op het gebied van applicatieontwikkeling, applicatiebeheer en -ondersteuning, projecten, digitale productie, implementatie van pakketoplossingen, hosting, security servicedesk en ondersteuning op locatie.

Volvo wil zijn it-landschap moderniseren. Capgemini is geselecteerd vanwege het vermogen om grote en complexe transformaties uit te voeren. Ook de ervaring die het Franse concern heeft opgedaan bij digitaliseringsprojecten voor andere automerken speelde een rol bij de uitverkiezing van Cap.

Volkswagen

De Volkswagen Group koos voor Cognizant om met name in Spanje te helpen met digitale transformatie-activiteiten. Zo gaan Salesforce-experts van het Amerikaans/Indiaas concern een cloudplatform voor customer relationship management (crm) bouwen. De Volkswagen Group España Distribución wil daarmee zijn klant- en partnerervaring verbeteren.

Daarnaast worden verschillende bedrijfsprocessen geoptimaliseerd als onderdeel van een bedrijfsbreed digitaal transformatieprogramma. Het Spaanse bedrijf koos voor Cognizant vanwege de Salesforce-ervaring en de bewezen staat van dienst op het gebied van het plannen en leveren van complexe, internationale projecten waar verschillende systemen, data-integratie en verandermanagementprocessen bij komen kijken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-07-08T15:58:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.