Deutsche Messe komt met 'mini'-CeBIT

Twenty2X wordt in maart 2020 innovatiebeurs

cybersecurity

Beursorganisator Deutsche Messe gaat in Hannover een nieuwe tech-beurs organiseren: Twenty2X. Het evenement vindt in dezelfde maand plaats - maart - waarin altijd de roemruchte ict-vakbeurs CeBIT werd georganiseerd. Daar werd eind vorig jaar ondanks een vernieuwingspoging een punt achter gezet. Met Twenty2X wil Deutsche Messe een platform voor geavanceerde it-oplossingen bieden voor de zakelijke markt.

Met het kleinere, specifiekere (want gericht op innovatie) Twenty2X doet de Deutsche Messe een nieuwe poging om een aparte ict-beurs te organiseren.

Twenty2X vindt plaats van 17 tot en met 19 maart 2020 in de hallen 7, 8 en het Convention Center op het beursterrein in Hannover. De driedaagse techbeurs behandelt de thema’s business management, security solutions, new tech en new work.

Ook is er het onderdeel Scale11. Dat moet een showcase worden voor startups die willen netwerken met mkb'ers, grootzakelijke bedrijven, investeerders, politici en mediaorganisaties.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-07-09T10:51:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.