Tobania plant voor dit jaar nog honderd aanwervingen

collega's

Rondde Tobania al de kaap van duizend medewerkers, het it-diensten- en consultingbedrijf plant voor dit jaar nog eens honderd aanwervingen.

Het bedrijf met hoofdzetel in Strombeek-Bever presenteerde onlangs de cijfers voor 2018. De omzet steeg met 25 procent ten opzichte van 2017 naar 85 miljoen euro. Voor dit jaar heeft het bedrijf de doelstelling om een omzet van honderd miljoen euro te overstijgen.

Daar is extra talent voor nodig. ‘We spreken op dit moment over duizend Tobians die deel uitmaken van onze familie. Voor dit jaar willen we daar nog honderd aan toevoegen’, vat woordvoerster Lien Robberechts het samen. ‘We zijn vooral op zoek naar architecten, devops- en webprofielen, analysten en engineers.’ Gevraagd naar waar het bedrijf zich op wil focussen om ook die omzetdoelstelling te halen, antwoordt Robberechts dat die slag op het gebied van cloud-oplossingen met devops-projecten gewonnen moet worden.

Fusie

Tobania, het resultaat van de fusie van it-bedrijven Tobius en Saga Consulting Group zowat vier jaar geleden, vaart verder op de golven van de digitale transformatie. ‘Sinds die fusie in 2015 zal de omzet van Tobania tegen eind 2019 met meer dan zeventig procent gegroeid zijn, terwijl het aantal eigen medewerkers verdrievoudigd zal zijn’, stelt Lode Peeters, ceo van Tobania.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-08-20T11:41:00.000Z William Visterin
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.