Covid geeft omzet Input For You flinke injectie

Tijdens het afgelopen coronajaar is Input for You met vijftien procent gegroeid tot net geen vijf miljoen euro. Dit jaar mikt het Brusselse bedrijf op twintig procent. Covid versnelde de digitaliseringsbereidheid bij diverse klanten.

Input For You ging van start als een scanningsbedrijf van vooral archieven van ziekenhuizen en verzekeringsmaatschappijen, maar heeft zich volop op de digitale transformatie gegooid. Voor heel wat bedrijven is het er de opstap voor. ‘Wij zijn in voetbaltermen een digital assist’, zegt general manager Stephan Cornelis. Zo worden jaarlijkse 150 miljoen documenten gedigitaliseerd. Het gaat over dienstencheques, schadeclaims, medische documenten tot zelfs verkeersboetes. Het draait rond een intelligent dataproces waarbij alle parameters meegenomen worden. Artificiële intelligentie speelt hierbij meer en meer een rol, waarvoor Input For You tien medewerkers in Spanje telt. 

Het bedrijf richt zich nu ook meer naar financiële en nutsbedrijven. Groei is het leidmotief, zowel in België als in het buitenland. In Brussel telt Input For You nu vijftig werknemers en maakt het gebruik van 150 medewerkers van een externe partij voor datatoegang. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-04-23T11:49:00.000Z Luc Blyaert
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.