Hexaware zet een Belgische entiteit op

country lead Belgium Hexaware

Vijay Lohitsa leidt Hexaware Belgium

De Indische it- en bpo-dienstenleverancier Hexaware kiest ervoor om een Belgisch filiaal op te zetten. Zo wil het dichter aanleunen bij de Belgische markt. Recent kreeg het van Whitelane Research de hoogste ranking voor klantentevredenheid in ons land.

De Belgische entiteit wordt geleid door Vijay Lohitsa, country head en senior director: ‘België doet het goed, we willen ons hier verankeren en zijn op zoek naar lokaal talent.’ Hexaware kon vorig jaar zijn omzet met 34 procent optrekken tot zo’n twintig miljoen euro.

De referenties zijn vooral te vinden in de verzekerings- en banksector. Voor het eerst kon Haxaware ook meedingen in de studie van WhiteLane Research (dat bevraagt minimum acht klanten met een contract van minstens een miljoen euro). En met succes. Hexaware is de nummer één in ‘customer satisfaction’, ‘account management quality’ en ‘contractual flexibility’.

De Indische groep met hoofdzetel in de Verenigde Staten telt twintigduizend medewerkers, goed voor een omzet van 850 miljoen dollar. In Europa is het actief in België, Nederland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Scandinavië. De service-organisatie in ons land bestaat uit zo’n driehonderd medewerkers, waarvan 65 on site bij klanten. Vijay Lohitsa wil dit jaar nog vijf tot tien werknemers recruteren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-07-20T10:34:00.000Z Luc Blyaert
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.