Xebia schrapt merknaam GoDataDriven

Digitale transformatie

Leverancier van ict-diensten voor de digitale transformatie GoDataDriven gaat verder onder de naam Xebia. GoDataDriven was al onderdeel van dat bedrijf en neemt nu ook de merknaam van het moederbedrijf aan. Ook integreert Xebia de activiteiten van het eerder afzonderlijke onderdeel in haar portfolio. De naamswijziging moet ook bijdragen aan internationale groeiplannen.

GoDataDriven werd in 2013 opgericht als dochteronderneming van Xebia. Het bedrijf spitst zich toe op advies en training voor data en ai en ondersteunt bedrijven om datagedreven te werken. Het gaat onder meer om advies rondom ai, analytics, data science, machine learning en engineering.

Volgens Xebia-directeur Anand Sahay is data een belangrijke katalysator voor digitale innovatie. Hij hoopt dat onder de internationaal bekendere naam Xebia de Benelux-activiteiten van GoDataDriven internationaal kunnen worden uitgebouwd.

Xebia

Xebia, dat door een overname- en groeistrategie de afgelopen jaren flink is gegroeid, heeft de bedrijfsvoering opgedeeld in ‘chapters’, daarin staat het delen van kennis centraal. De activiteiten van GoDataDriven worden onderdeel van het ‘data chapter’. Daardoor moeten projecten sneller en tegen hoge kwalitatieve standaarden opgeleverd worden. Ook moet er meer aansluiting zijn tussen lokale teams en globale uitdagingen en talent behouden blijven. 

GoDataDriven levert onder meer data-diensten aan ING, eBay, Wehkamp, Booking.com, Heineken, Vattenfall, KLM, Transavia en Friesland Campina. Xebia telt zesduizend medewerkers verspreid over achttien locaties wereldwijd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-01-05T10:33:00.000Z Pim van der Beek


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.