ICT-reuzen maken standaard tegen systeemuitval

Samenwerking

De ict-bedrijven T-Systems, Brocade, Cisco, Dell, Hitachi Data Systems (HDS), Juniper, NetApp, SAP en Suse hebben de vereniging Zero Outage Industry Standard opgericht. Doel ervan is het ontwikkelen van een kwaliteitsstandaard voor de ict-infrastructuurindustrie. Zo’n standaard moet de kans op een uitval van een ict-infrastructuur tot een minimum kunnen garanderen.

De bedrijven die deelnemen aan de vereniging Zero Outage Industry Standard, met hoofdzetel in Londen, willen gezamenlijk komen tot ontwerpdefinities die staan tot ‘nul-fouten-producten’. Ook willen ze een raamwerk opstellen waarmee de kwaliteit en prestaties van geleverde ict-oplossingen en -diensten gegarandeerd kunnen worden.

De vereniging is een vervolg op het ‘Null-Fehler’- (Zero Outage)-programma dat Deutsche Telekom-dochteronderneming T-Systems vijf jaar geleden startte onder zijn technische medewerkers. Die konden kwaliteitscursussen volgen en bijbehorende certificeringen halen. T-Systems begon een jaar geleden dit programma uit te breiden door er partners bij te zoeken. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-11-07T10:56:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.