Servicenow koopt Appsee voor app-analyse

samenwerking

De Amerikaanse it-leverancier Servicenow neemt het Israëlische Appsee over. Dat bedrijf maakt het gedrag van eindgebruikers van mobiele applicaties inzichtelijk. Servicenow koopt het intellectueel eigendom en de (r&d-)medewerkers en voegt de analysetechnologie toe aan zijn Now-platform. De overname past binnen de strategie van Servicenow om apps voor mobiel en web aan klanten te bieden.

‘Steeds meer werknemers verwachten meer consumentachtige ervaringen op het werk. En dat geldt dus ook voor mobiel’, zegt Boaz Hecht van Servicenow. ‘Met Appsee maken we inzichtelijk hoe eindgebruikers het Now-platform gebruiken. Dit met het doel om zo (repetitieve) werkprocessen nog meer te automatiseren en te vereenvoudigen, zodat medewerkers zich meer kunnen richten op strategisch werk.'

Appsee is in 2012 opgericht door ceo Zahi Boussiba en cto Yoni Douek. Via de overname van het Israëlische bedrijf krijgt Servicenow toegang tot een lokaal kantoor in Tel Aviv. De overname wordt naar verwachting in het tweede kwartaal van dit jaar afgerond. Er worden geen financiële details bekendgemaakt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-05-13T15:50:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.