Exquando lijft it-dienstverlener FacOrg in

Deal handen schudden overname

Exquando, een specialist in informatiemanagement en -governance uit Waver, versterkt zijn groei en zijn dienstenaanbod met de overname van FacOrg. Dit Brussels bedrijf is actief in it-advies en entreprisearchitectuur.

Exquando en FacOrg werken al enige tijd samen aan bepaalde projecten, dankzij hun complementaire expertise: documentgovernance en -management bij Exquando en datamanagement en softwarearchitectuur bij FacOrg. Door de overname kan Exquando zijn dienstenaanbod voor informatiemanagement en informatiegovernance structureel uitbreiden.

Ook is toenadering van de twee ondernemingen een opportuniteit om het managementteam te versterken en de opvolging van sommige leiders voor te bereiden. Thomas Verstraeten, stichter en zaakvoerder van FacOrg, wordt de nieuwe 'deputy ceo', zegt Marc Ansoult, oprichter en algemeen directeur van Exquando.

Dit in 2009 opgerichte bedrijf telt een vijftigtal medewerkers.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-05-02T12:06:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.