Adobe staat integratie Firefly in bedrijfssysteem toe

Adobe

Bedrijven kunnen het nieuwe ai-aangedreven grafischontwerpproduct Adobe Firefly binnenkort integreren met hun eigen systemen. Firefly for Enterprise ondersteunt bij het stroomlijnen en versnellen van contentcreatie. Het softwarebedrijf maakte de integratiemogelijkheid deze week bekend tijdens de Adobe Summit EMEA 2023 in Londen.

De producten van Adobe worden veel gebruikt voor het maken van grafische content. Afgelopen maart presenteerde het bedrijf de toepassing Firefly, dat beschikt over krachtige generatieve kunstmatige intelligentie en daarmee nieuwe mogelijkheden voor contentcreatie ontsluit. Zoals het op basis van tekstuele instructies aanvullen, aanpassen of uitbreiden van beeldmateriaal en canvassen.

Express

Firefly is een losse softwaretoepassing. Je kunt de tool ook benaderen via Adobes cloudplatform Creative Cloud, dat onder meer bestaat uit Photoshop en Illustrator, en via het onder particulieren populaire platform Express. De zakelijke variant van Express is vanaf nu beschikbaar.

Vanaf de tweede helft van 2023 wordt het voor organisaties ook mogelijk om Firefly te integreren in eigen bedrijfssystemen. Dit zou de interne efficiëntie verbeteren, de kosten verlagen en de productietijd door de verschillende procesketens heen verkorten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-06-09T17:50:00.000Z Diederik Toet


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.