Afas is nieuwe shirtsponsor KV Mechelen

Dit artikel delen:

Afas Software wordt de komende drie seizoenen shirtsponsor van de Belgische voetbalclub KV Mechelen. Met deze samenwerking wil de Nederlandse bedrijfssoftwareleverancier uit Leusden zijn naamsbekendheid in België vergroten. In Mechelen staat het Belgische hoofdkantoor van het bedrijf. In Nederland is Afas sinds 2010 hoofdsponsor van eredivisionist AZ Alkmaar. Ook maakt een aantal betaaldvoetbalclubs gebruik van de boekhoudsoftware van het bedrijf.

Het driejarige sponsorcontract start met ingang van het nieuwe voetbalseizoen en loopt tot 2017, maar kan tussentijds verlengd worden. Afas vergezelt hiermee onder meer hoofdsponsor Telenet als tweede sponsor van KV Mechelen.

Met de samenwerking wil Afas hzijn naamsbekendheid in Mechelen, waar het Belgische hoofdkantoor gevestigd is, en in de rest van België verder vergroten. Afas zegt in België een sterke groei door te maken. In 2013 realiseerde de softwareleverancier een omzetgroei van 40 procent en maakte het voor de eerste keer winst. De prognoses voor 2014 zijn ook goed met een verwachte groei van 25 procent. Het bedrijf is inmiddels vijf jaar actief op de Belgische markt. Er werken bijna twintig man bij Afas België.

Het softwarebedrijf is al sinds 2010 hoofdsponsor van de Nederlandse eredivisieclub AZ Alkmaar. Het stadion draagt zelfs de naam 'Afas Stadion'. Onlangs verlengden het softwarebedrijf en AZ hun overeenkomst nog tot 2017.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-05-20T11:55:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.