Directeur VNSG treedt toe tot SUGEN

Tonnie van der Horst neemt afscheid als voorzitter

Dit artikel delen:

Rob van der Marck

Rob van der Marck, directeur van de Vereniging Nederlandstalige SAP Gebruikers (VNSG) is gekozen tot teamlid van de SAP User Group Executive Network (Sugen). Dit is een wereldwijd netwerk van zestien SAP-gebruikersverenigingen. Zij werken onderling samen en vormen als Sugen een gesprekspartner van SAP voor strategische onderwerpen die belangrijk zijn voor SAP-klanten. Tonnie van der Horst, oud-voorzitter van de VNSG, heeft na een termijn van vier jaar afscheid genomen als voorzitter van Sugen.

Naast Rob van der Marck zijn er nog drie andere nieuwe leden toegetreden tot het kernteam van Sugen:  William Khalil (Sugmena), Grahame Reynolds (SAUG) en Stein-Ove Rov (SBN). Verder is David Ruiz Badia (Ausape) lid gebleven. 

Khalil volgt Rabobank-topmanager Tonnie van der Horst op als voorzitter van Sugen. 'Wij zijn Tonnie van der Horst dankbaar voor zijn bijdrage, toewijding en leiderschap voor Sugen namens de VNSG. Hij heeft veel tijd gestoken in zijn rol als voorzitter om zaken voor Sugen en de VNSG voor elkaar te krijgen', aldus Van der Marck.

Strategisch overleg

Van der Marck stelt blij te zijn namens de VNSG in het leiderschapsteam van de internationale SAP-gebruikersnetwerk te zitten. 'Het biedt mij en daarmee indirect onze leden de gelegenheid om mede de richting van Sugen te bepalen. Tevens hebben we hierdoor directer overleg met SAP en kunnen we invloed uitoefenen op de inhoudelijke agenda met strategische onderwerpen op het gebied van de productstrategie, het supportmodel en het licentiemodel.'

Sugen, opgericht in 2007, is een wereldwijd netwerk van zestien gebruikersverenigingen. De huidige leden zijn Afsug (Afrika), ASUG Argentina, ASUG Brazil, ASUG Mexico, Ausape (Spanje), CSUA (China), Sapfinug (Finland), Indus (India), Jsug (Japan), Sapsa (Zweden), SAUG (Australië), SAP UK & Ireland User Group, SBN (Noorwegen), Sugmena (Midden-Oosten, Noord-Afrika), USF (Frankrijk) en VNSG (Nederland).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-11-27T11:55:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.