SD Worx neemt delen CTB over

Dit artikel delen:
Handen schudden

SD Worx, de internationale aanbieder van salarisverwerking en personeelsinformatiesystemen en -diensten uit België, neemt CTB Personele Systemen en CTB Administratie en Advies over. CTB Personele Systemen komt in een joint venture te hangen, waarin SD Worx Group een meerderheid van de aandelen heeft. CTB Administratie en Advies wordt geïntegreerd in SD Worx Nederland. De nieuwe organisatie - die verder gaat onder de naam SD Worx - heeft een omzet van ruim twaalf miljoen euro, 125 medewerkers en 135.000 loonberekeningen per maand.

CTB Personele Systemen voert het personeels- en salarispakket Cobra en is daarmee met name sterk in de bouwwereld. Het pakket wordt echter ook verkocht in diverse andere branches, zoals de detail- en groothandel, visserij, horeca, kinderopvang, logistiek en metaalnijverheid. CTB Administratie en Advies is een administratieve dienstverlener voor het midden- en kleinbedrijf. Met de overname van de twee CTB-onderdelen zegt SD Worx zijn positie te versterken als aanbieder van software en diensten voor de personeels- en salarisadministratie op de Nederlandse en Europese markt.

SD Worx, dat in Nederland vanuit Almere actief is, werkt al bijna vijftien jaar samen met CTB. Door nu in een joint venture op te trekken verwachten beide partijen hun klanten een bredere dienstverlening te kunnen aanbieden. SD Worx is in Europa een van de grootste salarisadministrateurs, in samenwerking met zijn partners van de Payroll Services Alliance.

CTB, met het hoofdkantoor in Ede, heeft nog twee andere werkmaatschappijen: Pivoton, leverancier van cloudsoftware voor de flexmarkt, en xRM, leverancier van Microsoft-gedreven software voor de bouw, techniek en offshore. Deze onderdelen staan los van de SD Worx-transactie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-04-14T11:55:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.