Ctac zet Winshuttle ook in België in

Dit artikel delen:
CTAC

Ctac breidt zijn partnership met Winshuttle, de Amerikaanse leverancier van datamanagementoplossingen, uit naar België. Het partnership houdt in dat Ctac het datamanagementplatform van Winshuttle gaat leveren en ondersteunen. De ict-dienstverlener combineert dit met aanvullende diensten op het gebied van onder meer training en implementatie.

Ctac is in Nederland al zes jaar de enige partner van Winshuttle en zegt in dit tijdsbestek zo'n ruim 75 klanten geholpen te hebben op het gebied van datamanagement. Het platform van het Amerikaanse bedrijf sluit aan enterprise resource planning (erp)-softwarepakketten, zoals van SAP.

Winshuttle is ontworpen om data snel en veilig te verzamelen, te valideren en te integreren van en naar een erp-systeem. Zo krijgen gebruikers eenvoudiger grip op hun data en beschikken ze over betrouwbare masterdata. Dat vergroot de effectiviteit en de rapportering. De software is met name geschikt voor bedrijven met grote hoeveelheden data, zoals winkelketens, productiebedrijven en distributiecentra, aldus Ctac.

Ctac heeft in België een moeizame start in 2015 gemaakt. De uitbreiding van de samenwerking met Winshuttle naar België kan gezien worden als een poging om de verkoop daar te ondersteunen. De verwachting is wel dat Ctac België voor geheel 2015 een positief resultaat zal behalen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-09-10T09:36:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.