Lodder start Belgische vestiging via overname

Dit artikel delen:

De Nederlandse softwareleverancier Lodder Applicaties uit Gorinchem neemt twee softwarepakketten van Wolters Kluwer in België over. Met deze overname krijgt het de beschikking over drie medewerkers en een kantoor in Poperinge in België. Hiermee wil het de klanten op de Belgische markt beter bedienen.

Lodder levert administratieve-logistieke software voor tankstations en de oliebranche. Vanuit het hoofdkantoor in Gorinchem wordt deze software in zowel Nederland als andere Europese landen aangeboden, waaronder België, Duitsland, Denemarken en Noorwegen.

België

De softwareleverancier wil zich nu op de Belgische markt richten. Hier beschikt het al over een kantoor in Antwerpen. Deze is naar eigen zeggen nog kleinschalig en is gericht op de administratie. Daarom neemt het twee softwarepakketten, Topfuel en Topstation, van Wolters Kluwer over. Hiermee krijgt het beschikking over een kantoor in Poperinge om zijn diensten aan te bieden.

Lodder zegt met de overname erbij over een behoorlijk marktaandeel in België te beschikken. Doelstelling is om vanuit Poperinge de Belgische markt beter te bedienen en hier te groeien in marktaandeel. Naast de pakketten neemt Lodder ook drie medewerkers over. De softwareleverancier heeft de ambitie om in de toekomst meer mensen aan te nemen voor de Belgische vestiging.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-12-09T09:40:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.