iFacto levert Delta Light geïntegreerd WMS

Dit artikel delen:

iFacto, dat gespecialiseerd is in sectorspecifieke bedrijfsprocessen en daartoe geïntegreerde businesssoftware installeert, heeft het onlangs geopende, volledig automatische hoogbouwmagazijn van Delta Light uitgerust met een geïntegreerd warehouse management systeem. Binnen dit wms is bewust gekozen voor Microsoft Dynamics Nav.

iFacto en Delta Light werken al tien jaar met elkaar samen. Het West-Vlaamse familiebedrijf Delta Light uit Wevelgem is fabrikant van architecturale verlichting en werkt verlichtingsconcepten uit. In de eerste fase werden boekhouding, verkoop, productie, MRP en magazijnbeheer geautomatiseerd. Nadien werd dit in een tweede fase uitgebreid naar het geïntegreerde wms voor het hoogbouwmagazijn.

Dit magazijn is 25 meter hoog, telt twaalfduizend palletlocaties en werkt met Material Flow Controller en een conveyor belt. Dankzij de inrichting in Microsoft Dynamics Nav wordt er sneller en correcter gewerkt met inkomende en uitgaande goederen. ‘We kozen bewust voor een wms binnen Microsoft Dynamics Nav’, zegt Jan Blomme, it-manager bij Delta Light. ‘Externe systemen zijn duurder en missen de link met productie.’

iFacto kan niet alleen Delta Light tot zijn klantenbestand rekenen, maar werkt ook samen met Distrilog, Aerts, Katoen Natie, Qualiphar en nog vele anderen.

Delta Light // HQ Expansion - Teaser

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-01-06T13:42:00.000Z Kevin Stickens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.