Sofort regelt online aankopen Maxitoys

Dit artikel delen:
E-commerce

Speelgoedspecialist Maxitoys neemt de betaaloplossing Sofort Banking van Sofort in gebruik voor de webwinkel. Hiermee kunnen klanten in België en Frankrijk nu ook met directe overschrijving speelgoedartikelen online kopen. De introductie past in de omnichannelstrategie van Maxitoys. Daarnaast maakt deel uit van hun missie om een zo groot mogelijk assortiment aan te bieden voor de beste prijs.

Voor Maxitoys is het gebruiksgemak bij aankopen van groot belang, zowel in de winkel als in de webwinkel. Een belangrijk onderdeel hiervan zijn de verschillende betaalalternatieven. Voorheen konden klanten online betalen via de kredietkaart of overschrijvingen. Meer dan 15 procent van de betalingen gebeurt via traditionele overschrijvingen. hierbij duurt het zo'n twee tot drie dagen tot de betalingen zijn verwerkt. Hierdoor moeten klanten meerdere dagen op hun bestelling wachten. 

Nu heeft de speelgoedspecialist de betaaloplossing Sofort Banking in gebruik genomen. Dit laat het toe om betaling meteen door te voeren, waardoor de producten ook meteen kunnen worden opgestuurd. Ook betalen via overschrijving gebeurt zo onmiddellijk. De software wordt naar eigen zeggen makkelijk geïntegreerd, zonder al te veel aanpassingen aan de it-infrastructuur.

Maxitoys verkoopt educatief en sportief speelgoed, geschenkideeën en multimedia/gaming producten. Het beschikt in België, Frankrijk, Luxemburg, Zwitserland en Italië over meer dan 180 winkels. Er zijn in totaal ruim zestienhonderd mensen werkzaam. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-01-07T08:28:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.