Managed hosting door True

Geodynamics en Bouwunie gaan partnership aan

 

Bouwunie en het Kortrijkse softwarebedrijf GeoDynamics zetten 2016 in met een nieuw partnerschap. Beide organisaties bundelen de krachten voor wat betreft it-oplossingen voor de bouwsector, zoals track and trace, tijdsregistratie, materiaalbeheer en fleet management.

Het partnerschap van GeoDynamics en Bouwunie laat toe dat de leden van Bouwunie sneller en gemakkelijker toegang krijgen tot informatie over onder meer track and trace-, tijdsregistratie- en materiaalbeheertoepassingen.

In de bouw worden it-oplossingen als elektronische aanwezigheidsregistratie, mobiele registratie van gepresteerde uren en digitaal beheer van materiaal steeds belangrijker. Deze digitale oplossingen zorgen onder meer voor een interessante tijdsbesparing op administratief vlak. Hierdoor neemt de vraag naar it-oplossingen toe.

Hilde Masschelein, gedelegeerd bestuurder van Bouwunie: 'De bouwsector is typisch een sector waar wordt gewerkt op meerdere werven tegelijkertijd. It-toepassingen zorgen ervoor dat voor bouw-kmo’s de administratieve opvolging van projecten efficiënter verloopt via een correcte registratie.' 

Geodynamics is al enkele jaren bezig aan een sterke groei. Het bedrijf heeft ondertussen ruim 24.000 voertuigen uitgerust met één van hun oplossingen. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.be (https://www.computable.be/artikel/5677898). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×