Geodynamics en Bouwunie gaan partnership aan

Dit artikel delen:

Bouwunie en het Kortrijkse softwarebedrijf GeoDynamics zetten 2016 in met een nieuw partnerschap. Beide organisaties bundelen de krachten voor wat betreft it-oplossingen voor de bouwsector, zoals track and trace, tijdsregistratie, materiaalbeheer en fleet management.

Het partnerschap van GeoDynamics en Bouwunie laat toe dat de leden van Bouwunie sneller en gemakkelijker toegang krijgen tot informatie over onder meer track and trace-, tijdsregistratie- en materiaalbeheertoepassingen.

In de bouw worden it-oplossingen als elektronische aanwezigheidsregistratie, mobiele registratie van gepresteerde uren en digitaal beheer van materiaal steeds belangrijker. Deze digitale oplossingen zorgen onder meer voor een interessante tijdsbesparing op administratief vlak. Hierdoor neemt de vraag naar it-oplossingen toe.

Hilde Masschelein, gedelegeerd bestuurder van Bouwunie: 'De bouwsector is typisch een sector waar wordt gewerkt op meerdere werven tegelijkertijd. It-toepassingen zorgen ervoor dat voor bouw-kmo’s de administratieve opvolging van projecten efficiënter verloopt via een correcte registratie.' 

Geodynamics is al enkele jaren bezig aan een sterke groei. Het bedrijf heeft ondertussen ruim 24.000 voertuigen uitgerust met één van hun oplossingen. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-01-07T14:58:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.