Cashforce haalt een miljoen euro op

Dit artikel delen:
Kapitaal

Cashforce, een platform voor cashflowbeheer en forecasting voor grote ondernemingen, heeft zopas een financieringsronde afgerond. Hierbij heeft het één miljoen euro opgehaald. Deze ronde werd geleid door het Belgische kapitaalfonds Volta Ventures.

De Gentse kapitaalverschaffer Volta Ventures leidde de investeringsronde en bracht ook Pamica NV, de investeringsmaatschappij van Michel Akkermans (ex Clear2Pay) mee aan boord. Beide partijen krijgen ook een zitje in de raad van bestuur. Cashforce gebruikt het kapitaal om te investeren in de verdere doorontwikkeling van het platform. Daarnaast wil het de commerciële uitrol in Europa versnellen.

Cashforce biedt technologie die financiële afdelingen helpt bij het inzicht in de cashflow. Het reikt oplossingen aan om cash te besparen. Het platform zorgt voor transparantie en sluit aan op elk erp-systeem. In de zomer werd het bedrijf als geselecteerd als één van elf globale Fintech bedrijven in de Barclays Accelerator in New York. De hoofdzetel is gevestigd in Herentals en ondertussen werd ook een kantoor in New York geopend.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-01-15T11:33:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.