TheValueChain en Caitena smelten samen

Dit artikel delen:

TheValueChain en Caitena gaan hun activiteiten integreren en vanaf 2017 verdwijnt de naam Caitena van de markt.

Deze overname past in het strategische plan van TheValueChain. Het bedrijf kende het voorbije jaar een stevige organische groei. Ondertussen zijn er meer dan honderd SAP-specialisten voor het bedrijf aan de slag bij een waaier aan klanten. De samensmelting met Caitena is een eerste stap om de ambitieuze plannen richting 2020 waar te maken. Het bedrijf wil dan zijn omzet verdubbeld zien en afklokken rond de twintig miljoen euro.

Bij Caitena zijn er momenteel twintig SAP-experts aan de slag die in het team van TheValueChain geïntegreerd zullen worden. Het bedrijf werd in 2011 opgericht en is goed voor een omzet van 2,4 miljoen euro.

TheValueChain helpt ondernemingen om de zwakke schakels in hun waardeketen te optimaliseren. Zo verbeteren de bedrijfsprestaties waardoor de SAP-investering beter en sneller rendeert. De klanten zijn productie- en distributiebedrijven, nutsbedrijven, overheden, aanbieders van professional services en vastgoedbeheerders. TheValueChain focust op end-to-end business solutions, optimalisatie van processen, application lifecycle management en innovatieve technologie. TheValueChain is als SAP-partner ook gecertificeerd als Partner Centre of Excellence (PCoE). Het heeft kantoren in België, Luxemburg en Zwitserland.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-01-21T10:26:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.