Delaware Consulting opent kantoor in Dubai

Dit artikel delen:
Nieuw kantoor

Het van oorsprong Belgische consultancybedrijf Delaware Consulting, met het internationale hoofdkantoor in Antwerpen, opent een vestiging in Dubai. Philippe DenDievel werd aangesteld als chairman van deze nieuwe tak in Dubai en Francis Veldeman werd aangesteld als general manager. Het bedrijf ziet grote opportuniteiten in aanloop naar de wereldtentoonstelling die er in 2020 zal plaatsvinden.

Met het kantoor in de Verenigde Arabische Emiraten zet Delaware Consulting zijn internationale expansie voort. Vanuit het kantoor zal het hele Midden-Oosten bediend worden. Er heerst momenteel al grote belangstelling voor het technologieportfolio van het bedrijf en de eerste klanten zijn binnengehaald. 

Delaware Consulting Middle East brengt knowhow naar de regio in innovatieve domeinen zoals digitale en mobiele oplossingen, klantbeleving, informatiebeheer, big data en erp– om maar die te vermelden. Dankzij zijn activiteiten met klanten in de hele wereld beschikt het bedrijf over heel wat ervaring in verschillende sectorspecifieke oplossingen voor de sectoren voeding en dranken, horeca, kleinhandel, media en entertainment, en vastgoed.

Delaware Consulting

Delaware Consulting is een wereldwijd consultancy-huis dat geavanceerde oplossingen en diensten biedt aan organisaties die hun concurrentiepositie duurzaam willen versterken. Als vooraanstaande partner van SAP en Microsoft bouwt de groep zijn activiteiten rond drie belangrijke pijlers: operational excellence, business insights en customer experience. Delaware Consulting telt ruim 1100 professionals in tweeëntwintig vestigingen verspreid over Europa, het Midden-Oosten, Azië en Amerika.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-01-29T09:50:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.