Managed hosting door True

Afas en Didact zijn E-learning partners

Dit artikel delen:
elearning

Afas Sotware uit Mechelen en Didact uit Kortenberg slaan de handen in mekaar. Zij gaan e-learning-oplossingen aanbieden aan Belgische en Nederlandse bedrijven. Hiermee kunnen bedrijven digitale leermethodes uitrollen voor de ontwikkeling van medewerkers.

Bij de helft van de bedrijven staat een herevaluatie van de huidige leeromgeving en een competentie management-strategie op de agenda voor 2016. E-learning helpt hierbij om de bedrijfskritische vaardigheden van (nieuwe) werknemers aan te scherpen.

Met Didact kunnen organisaties hun Afas-software inrichten als een 100 procent geïntegreerd leermanagement systeem. Afas-gebruikers kunnen via de bestaande InSite-omgeving cursusmanagement binnen de organisatie digitaal aanbieden en organiseren. Hr-professionals volgen de resultaten van de gevolgde cursussen op de voet en sturen bij indien nodig. Zo kunnen ze het rendement van een leerinterventie meten. De partijen zetten hiermee een belangrijke stap in de uitbreiding van de software van Afas als strategische hr-oplossing.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.