SAP België geroemd om personeelsbeleid

Dit artikel delen:
Winnaar

SAP België is gecertificeerd voor hetpersoneelsbeleid. Onafhankelijk onderzoek uitgevoerd door het Top Employers Institute heeft aangetoond dat het bedrijf goed voor zijn mensen zorgt. Daarom kreeg SAP België de Top Employers België 2016-certificering toegekend.

Het jaarlijkse internationale onderzoek van het Top Employers Institute erkent toonaangevende werkgevers wereldwijd: bedrijven die uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden, ondersteuning geven voor de ontwikkeling van talent op alle niveaus binnen het bedrijf en er naar streven om de hr-processen constant te verbeteren.

In het kader van de Top Employers certificering moeten de deelnemende bedrijven een uitgebreid onderzoeksproces doorlopen: het internationale HR Best Practices Onderzoek van het Top Employers Institute. Om de validiteit van het proces te waarborgen, werden alle antwoorden door een onafhankelijke partij aan een audit onderworpen. Het onderzoek bewees de kwaliteit van de arbeidsomstandigheden van SAP België, wat het bedrijf de Top Employers België 2016-certificering opleverde.

Top Employers Europe

Alleen organisaties die zijn gecertificeerd in ten minste vijf landen in de regio verdienen ook de speciale Top Employers Europe 2016-erkenning. Het onafhankelijke onderzoek heeft de uitstekende arbeidsomstandigheden bij SAP bevestigd in alle gecertificeerde landen (België, Frankrijk, Italië, Verenigd Koninkrijk, Nederland, Rusland en Turkije). Dit leverde SAP België dus ook de begeerde Top Employers Europe 2016-certificering op.

Het Top Employers Institute heeft de verschillende dimensies van het hr-aanbod beoordeeld van SAP België aan de hand van de volgende criteria: talent strategy, workforce planning, on-boarding, learning & development, performance management, leadership development, career & succession management, compensation.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-02-10T11:24:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.