TracingInMotion koppelt software met Zebra

Dit artikel delen:
Scannen

TracingInMotion uit Schoten koppelt zijn software voor het traceren van goederen in het productieproces en magazijn aan de barcode scanner TC8000 van Zebra. Dit nieuwe softwaresystemen moet de productiviteit naar eigen zeggen met 14 procent verhogen.

Zebra's  nieuwe barcode scanner TC8000 zorgt met de software van TracingInMotion voor een productiviteitsverhoging van 14 procent. Dirk Vandenberghe, zaakvoerder en software developer bij TracingInMotion, ziet een mooie toekomst voor dit product. ‘We zien retailers en productiebedrijven steeds op zoek gaan naar nieuwe mogelijkheden om hun productiviteit te boosten en kosten te reduceren. We zien het nut in om op dit toestel dan ook een vernieuwende software te installeren. Nog begin dit jaar lanceren we dan ook een plug and play software die volledig in de cloud zal draaien.’

Dirk Vandenberghe staat samen met zijn vennoot Bart Anthonissen sinds 2010 aan het roer bij TracingInMotion. Het bedrijf werd overgenomen van een Franse groep en heroriënteerde zich naar warehouse management systemen waarin ze hun eigen software bouwden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-02-25T10:11:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.