Globis tekent omzetstijging van 38% op

Dit artikel delen:
erpsysteem

Globis, de erp-specialist voor logistieke dienstverleners, handels- en productiebedrijven, tekende vorig jaar een omzetstijging op van 38 procent. Het bedrijf boekte voor het tiende opeenvolgende jaar winst en zag de omzet stijgen tot 2,6 miljoen euro.

Het bedrijf heeft ook in 2016 een vliegende start genomen. De sterke groei vertaalde zich ook in een stijging van het medewerkersbestand met 35 procent.

'Er blijft een constante vraag bestaan naar innovatieve enterprise resource planning systemen', geeft Karel Van den Berghe nog aan. 'Zowel naar oplossingen op eigen hardware (on premise) als in stijgende mate naar online software oplossingen (cloud). Deze vraag komt niet alleen uit België maar ook meer en meer vanuit Nederland, Duitsland, Frankrijk en tal van andere Europese markten waarbij Globis een steeds sterkere reputatie heeft als betrouwbare en gespecialiseerde partner.'

Globis is een erp/wms-platform dat bedrijven in staat stelt om door middel van softwareconfiguratie hun productie en/of logistieke dienstverlening op elk ogenblik en zonder efficiëntieverlies aan te passen aan de vraag van elke individuele klant. Door middel van de innovatieve software met configuratie-engine, wordt het volledige logistieke en productieapparaat van een bedrijf, inclusief onderaannemers, volledig digitaal aangestuurd en opgevolgd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-03-09T09:34:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.