SD Worx neemt Duitse branchegenoot over

Dit artikel delen:
Deal handen schudden overname

Het Belgische SD Worx, een internationale aanbieder van onder meer software voor personeelsdiensten, neemt de Duitse hr-dienstverlener Fidelis HR over. Dit om de internationale marktpositie verder te verstevigen. SD Worx wordt naar eigen zeggen de tweede grootste payroll-provider in Duitsland en neemt een tweede positie op de Europese markt in.

SD Worx heeft eigen kantoren in België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en Nederland. Met het oog op de internationale groeistrategie neemt het de Duitse hr-dienstverlener Fidelis HR over. Dit om zijn positie in Duitsland verstevigen. De bedrijven zijn actief in dezelfde sectoren en hebben samen een goede geografische spreiding.

SD Worx biedt in Europa, Amerika en Canada dienstverlening op het vlak van payroll, hr en tax en legal. Ze bieden loonberekening en -administratie, opleiding, hr-research, sociaaljuridische, fiscale en hr-consultancy, gespecialiseerde software voor personeelsdiensten en ondersteuning ter plaatse. Fidelis HR biedt een complete hr-dienstverlening en is onder meer gespecialiseerd in personeelsadministratie, benefit management en hr-software. Het bedrijf telt 629 medewerkers.

Voorlopig blijven de pakketten van beide bedrijven naast elkaar bestaan. ‘Zal het productaanbod op langere termijn evolueren? Dat zou kunnen, maar daarover zijn momenteel nog geen beslissingen genomen en het is dus te vroeg om hierover uitspraken te doen’, aldus Steven Van Hoorebeke, ceo van de SD Worx Groep.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-03-14T12:09:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.