Netsuite breidt uit naar Benelux

Dit artikel delen:
Belgie en Nederland

De Amerkiaanse ict-leverancier Netsuite breidt uit naar de Benelux. Het opent een Benelux-kantoor in Amsterdam en gaat een strategische alliantie met Deloitte België aan. Daarnaast voegt het nieuwe Nederlandse en Belgische klanten toe aan het portfolio. Met uitbreiding naar de Benelux wil Netsuite inspelen op de mogelijkheden voor cloud-erp en geeft het antwoord op de toenemende vraag vanuit de regio.

Netsuite, met het hoofdkantoor in San Mateo (Verenigde Staten), levert cloud-gebaseerde financiële, crm-, erp- en e-commercesoftware. De activiteiten in de Benelux zijn een nieuwe stap in de Europese expansie van het bedrijf. Met het kantoor in Amsterdam op het Science Park, wil de leverancier bedrijven in de Benelux-regio voorzien van hun software en diensten.

Ook gaat Netsuite een samenwerking met Deloitte België aan om bedrijven in de Belgische markt te ondersteunen bij de financiële transformatie en erp-implementatie. Tot slot voegt Netsuite een viertal Benelux-klanten toe aan het portfolio. Het gaat om de Nederlandse bedrijven Transavia, Esomar en Qardio en het Belgische Zembro.

Datacenter

Netsuite nam eind vorig jaar twee Europese datacentra, in Amsterdam en in Dublin, in gebruik. Deze dienen de groei in Europa te ondersteunen. De datacenters zijn inmiddels volledig operationeel.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-04-15T11:03:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.