ADMB kiest voor ERP-systeem van Unit4

Dit artikel delen:

De hr-dienstengroep ADMB heeft na een doorgedreven selectieproces gekozen voor het Business World-pakket van Unit4. ADMB ging met Unit4 in zee omdat het verschillende tools samenbrengt in een future-proof en betrouwbaar finance-pakket. Na het financiële luik implementeert ADMB binnenkort ook de hr-suite van Unit4 Business World. Groep ADMB ondersteunt dagelijks het personeelsbeleid van vele duizenden ondernemers en organisaties.

ADMB telt dertienhonderd medewerkers en biedt een brede waaier aan hr-activiteiten, zoals loonadministratie, rekrutering, preventie en medisch toezicht, kinderbijslag, verzekeringen en algemeen hr-advies. In die snelgroeiende omgeving is een accurate rapportering van groot belang. 'In 2013 stelden we vast dat de financesoftware waarop onze groep rekende verouderd was', aldus Bob Jacobs, cfo van Groep ADMB. Bovendien werkte Groep ADMB met verschillende pakketten die niet met elkaar communiceerden. Dit maakte van de rapportering een erg omslachtig proces.

Groep ADMB trok voldoende resources uit om de zoektocht naar de ideale erp-software grondig voor te bereiden. Op basis van een marktstudie stelde de dienstengroep in maart 2014 een eerste longlist op van mogelijke partners. Deze aanbieders kregen 26 specifieke use cases voorgeschoteld die op maat gemaakte oplossingen moesten bieden. Uiteindelijk werd voor het pakket van Unit4 gekozen.

In januari 2016 ging Groep ADMB live met het nieuwe erp-pakket. Ondertussen koos ADMB ook voor de hr-suite van Unit4 Business World. De implementatie zal gefaseerd verlopen, de eerste fase gaat begin 2017 live. Tegen eind 2018 zal Groep ADMB voor de personeelsadministratie van zijn werknemers vertrouwen op Unit4 Business World.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-05-17T11:28:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.