Infor neemt M3-partner Merit Globe over

Dit artikel delen:
Overname

De Amerikaanse bedrijfssoftwareleverancier Infor kondigt de overname aan van Merit Globe. Dit Noorse bedrijf levert in Europa adviesdiensten voor het pakket Infor M3. Bij Merit werken zo’n 250 consultants. Infor wil met het binnenhalen van deze adviespraktijk beter kunnen inspelen op de groeiende vraag naar clouddiensten. Infor M3 is een enterprise resource platform (erp) voor de machine-, mode- en procesindustrie.

‘Eerder dit jaar brachten we onze consultancy-, support- en cloudonderdelen onder in één groep, Infor Services, om een verbeterde en meer samenhangende klantervaring in het cloudtijdperk te kunnen leveren. Nu de projecten groter worden, investeert Infor in implementatiekennis en klantenservice. De overname van Merit geeft ons de beschikking over een getalenteerd en ervaren team dat zal helpen om aan de groeiende vraag naar Infor M3 te voldoen’, aldus Infor-topman Charles Phillips.

Infor haalde het M3-platform in 2011 binnen middels de overname van concurrent Lawson. Het twaalf jaar geleden opgerichte Merit, dat ongeveer vijfhonderd klanten in achttien landen bedient, zal een aparte business unit binnen Infor Services blijven. Erik Outzen, nu de baas van Merit, leidt dit nieuwe onderdeel en rapporteert aan Darren Saumur, die leiding geeft aan Infor Services.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-05-18T11:38:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.