Drisag kiest voor ERP-systeem Fujitsu Glovia

Dit artikel delen:

Drisag, gespecialiseerd in kantoormeubelprojecten, heeft voor de erp-oplossing Glovia G2 van Fujitsu Glovia gekozen. Het huidige erp-systeem is verouderd en is aan verandering toe. Drisag schakelde PXL Log-IC, een expertisecel van de Hogeschool PXL in Hasselt, in als partner om te ondersteunen bij het selectieproces. Na diverse workshops werd er gekozen voor het erp-systeem G2 van Fujitsu Glovia. De implementatie start in september 2016.

De productiemodule van Glovia G2 in combinatie met de expertise van Fujitsu Glovia in de maakindustrie biedt antwoord op de eisen van Drisag. Deze hebben vooral nood aan inzicht in de capaciteit, workload en beschikbaarheid van materialen. Drisag moet snel beslissingen kunnen nemen op basis van consistente en up-to-date informatie en moet bovendien voortdurend inspelen op de nieuwe noden van klanten, trends en regelgeving. Een flexibel erp-systeem is dan ook een must.

De implementatie van Glovia G2 bij Drisag gaat van start op 1 september 2016. De go-live is voorzien op 1 juli 2017. Een dertigtal medewerkers zal dan dagelijks gebruik maken van Glovia G2. PXL Log-IC zal het project verder begeleiden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-07-18T08:04:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.