Fusiegroep Prato verhuist naar Corda Campus

Dit artikel delen:
Puzzelstukjes

De hr-dienstverlener Prato (HR-software) fuseert met met Sociaal Adviesbureau Peumans (SAP loonsecretariaat, leverancier van loon- en personeelsadministratie) en HR Legal (sociaaljuridisch adviseur). De drie bedrijven gaan verder onder de naam Prato. Het verhuist naar de Corda Campus in Hasselt en helpt bedrijven om het hr-traject te automatiseren.

Het nieuwe Prato telt 110 medewerkers en zoekt in de nabije toekomst nog vijftig bijkomende krachten. Het nieuwe kantoor op de Corda Campus moet hier aan bijdragen. Het bedrijf wil daarnaast een 'fikse groei' bewerkstelligen: binnen zes jaar wil het zijn omzet van elf miljoen naar naar tachtig miljoen laten groeien. Dit wil het realiseren door middel van gerichte overnames en de oprichting van buitenlandse zusterbedrijven. Daarnaast is Frédéric Carton aangesteld als nieuwe verkoopdirecteur. 

Het nieuwe Prato organiseert het volledige hr-traject efficiënt, door te automatiseren (via software) en te adviseren (via dossierbeheerders). Klanten zijn hr-dienstverleners (bv. interimkantoren, dienstenchequebedrijven of sociale secretariaten) en ondernemingen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-07-27T09:57:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.