Duitse Eurodata neemt Gusti software over

Dit artikel delen:
Verkeer

Eurodata, een Duitse leverancier van bedrijfsssoftware en oplossingen voor data- en procesintegratie, heeft een meerderheidsbelang genomen in Gusti software, een aanbieder van electronic data interchange (edi)-diensten en producten uit Mijdrecht. Met de overname zegt Eurodata zijn marktpositie in de Benelux te versterken. Daarnaast blijft het bedrijf op zoek naar nieuwe overnames én partners in Europa.

Eurodata, met het hoofdkwartier in Saarbrücken, ontwikkelt en verkoopt software voor commerciële netwerken, belastingconsultants en kleine en middelgrote ondernemingen. Het bedrijf - opgericht in 1965, vijfhonderd medewerkers, vijftigduizend klanten - levert ook oplossingen voor data- en procesintegratie en rapportages. In Saarbrücken staat een ISO27001-datacenter.

Gusti software, opgericht in 2004, richt zich op de digitale uitwisseling van handelsdocumenten, zoals Edifact, ANS9999I-X12 en xml. Het levert edi-diensten en -producten die zorgen voor de elektronische uitwisseling van bedrijfsinformatie, terwijl de data worden omgezet in overzichtelijke en leesbare bestanden. Het bedrijf beschikt over eigen ontwikkelde producten maar biedt tevens een standaardportfolio voor Windows en IBM miseries (AS400).

In het portfolio van Gusti ontbrak de mogelijkheid om data te analyseren. Het zogeheten Edik-platform van Eurodata biedt hiervoor de oplossing. Dit stelt klanten in staat om zelf complexe integratie-oplossingen via het platform te implementeren en te monitoren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-11-24T11:55:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.