HR-start-up Talmundo ontvangt half miljoen euro

Dit artikel delen:
Groeikapitaal

De Haagse hr-start-up Talmundo ontvangt een half miljoen euro voor zijn online hr-app en cloudplatform. Het geld is afkomstig van het Nederlandse investeringsfonds TIIN Capital, dat hierdoor een minderheidsbelang in de onderneming krijgt. Het bedrag wordt gebruikt voor het uitbreiden van de hr-app en het bijbehorende platform, het toevoegen van nieuwe ontwikkelaars, marketing en om op te kunnen schalen naar meer Europese markten buiten de Benelux.

Het bedrijf gaat zich met name richten op multinationals in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland en Scandinavië. De Nederlandse onderneming, die geleid wordt door de Belgische oprichter en ceo Stijn de Groef, meent dat hr-softwaresystemen onhandig zijn en biedt bedrijven daarom een hr-app aan die naar eigen zeggen gebruiksvriendelijker is. De app stroomlijnt administratieve taken, zodat medewerkers niet langer papierwerk hoeven in te vullen voor loonadministratie, it en andere afdelingen. Deze app wordt ondersteund door een eigen contentmanagementsysteem. Dat laatste betekent dat alle wijzigingen die de hr-afdeling aanbrengt, automatisch bij alle gebruikers worden doorgevoerd. 

Talmundo, gevestigd in Den Haag, begon in 2012 met het op maat maken van hr-apps. Het afgelopen jaar is de focus verschoven naar het gehele ‘onboarding’-proces. Dit digitale proces houdt in dat een bedrijf een toekomstig werknemer een beveiligde omgeving biedt waar hij of zij informatie kan inwinnen en delen. De jonge onderneming biedt hiervoor mobielvriendelijke cloudsoftware aan die beschikbaar is in achttien talen. Nederlandse klanten zijn onder meer KPMG en GfK. In België heeft Talmundo onder meer BNP Paribas Fortis en Telenet in zijn klantenbestand. In totaal telt het bedrijf 62 klanten in Europa, waaronder veel multinationals als Lidl en ING.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-01-18T09:52:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.