Carerix in zee met Thalento voor online assessment

human resources

Het Delftse Carerix, leverancier van oplossingen voor corporate recruiters en intermediairs, gaat de cloudoplossing voor e-assessments van de Belgische onderneming Thalento aanbieden. De recruiter beschikt hierdoor volgens Carerix over een verzameling van data over competenties, gedrag, vaardigheden en motivatie van kandidaten.

‘De toenadering tussen een processysteem zoals dat van Carerix en een inhoudelijk systeem zoals Thalento heeft duidelijke voordelen voor recruiters. Ze kunnen hierdoor efficiënter zoeken en selecteren op bepaalde competenties en motivatoren van kandidaten, zoals goede leidinggevende of communicatieve vaardigheden’, aldus ceo van Thalento Ben Greeven.

Thalento werd in 2011 opgericht als spin-off van hr-consultancybureau The Astyre Group en levert een SaaS-oplossing voor het in kaart brengen van het gedrag en de motivatie van mensen door middel van online testing. De e-assessment tool is beschikbaar in vijfentwintig talen en wordt gebruikt in meer dan veertig landen. Het hoofdkantoor van de onderneming is gevestigd in Hasselt (België).

Carerix is leverancier van personeelswervingoplossingen. De oplossingen worden in de vorm van een SaaS-model gehost en geleverd via  datacenters. Carerix is opgericht in 2003 en telt op dit moment bijna vijftig medewerkers en meer dan zeshonderdvijftig klanten, waaronder (werkmaatschappijen van) Randstad, USG, Adecco, DPA, Manpower en gespecialiseerde intermediairs. Carerix claimt meer dan tienduizend gebruikers verspreid over zeventien landen te hebben. Naast de hoofdvestiging op het TU Delft Science park, heeft Carerix ook een ontwikkellocatie in Kiev. 

Meer over de mogelijkheden van data

Voor bedrijven draait alles anno 2017 om data. Daarom is het thema van de ICT-vakbeurzen Infosecurity.be, Storage Expo en The Tooling Event in 2017: Data Centric World. Bezoekers krijgen hier inzicht in de ontwikkelingen in IT-security, IT-storage en servicemanagement. De vakbeurzen vinden plaats op 22 en 23 maart in Brussels Expo. Bezoek nu de website voor meer informatie over het thema, het programma en een gratis ticket.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-02-21T14:07:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.