DynApps implementeert Odoo ERP-pakket bij Hamofa

Dit artikel delen:

Softwareontwikkelaar DynApps uit Geel implementeerde recent het Odoo erp-pakket bij Hamofa uit Hamont, actief in de industriële dieselmotoren. Om de groei te bestendigen en de verschillende bedrijfsprocessen beter op elkaar af te stemmen, ging het bedrijf op zoek naar een erp-partner. Die vond het in DynApps die de Belgische open softwareoplossing Odoo implementeerde.

‘Eind vorig jaar zijn we gestart met Odoo, een nieuw en volledig op maat gemaakt softwareprogramma dat aansluit bij de noden van ons bedrijf’, vertelt Rob Verhoeven, salesmanager bij Hamofa. ‘Op die manier kunnen we onze klanten nog beter en sneller bedienen.’ Na een testperiode wordt het pakket nu dagelijks door een dertigtal medewerkers gebruikt. Hamofa wil het pakket ook uitrollen in de vestiging in Fort-Lauderdale (Verenigde Staten). 

Odoo-applicatie

DynApps, opgericht in 2010, bouwt via de Odoo-applicatie oplossingen voor erp, crm, hrm en e-commerce. Bij het bedrijf werken zo’n dertig medewerkers. Het van oorsprong Belgische Odoo, opgericht in 2005, zie zichzelf als alternatief voor SAP ERP, Oracle E-Business Suite, Microsoft Dynamics en Netsuite. De onderneming heeft de hoofdzetel in Brussel en heeft daarnaast vestigingen in de Verenigde Staten, Luxemburg, India en Hong Kong.

Hamofa is sinds 1991 specialist in de  revisie van grotere industriële dieselmotoren van verschillende merken. De onderneming verkoopt zo’n achthonderd motoren per jaar. Het bedrijf is gevestigd in het Limburgse Hamont. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-04-11T09:15:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.