StepOrange stoot non-profit applicatie af aan Absi

Dit artikel delen:

Bas Visser van StepOrange (links) en Doubi Ajami van ABSI (rechts)

Salesforce-partner Absi uit Brussel heeft de Converse-applicatie overgenomen van het Houtense Steporange. Het betreft een Salesforce crm-app voor non-profitorganisaties. Wel blijft Steporange ontwikkelpartner, waarbij het bedrijf zich richt op de betaalverwerkende functionaliteit; Absi legt zich toe op de uitbreiding en verbetering van de customer relationship management (crm-) functionaliteit van de applicatie.

Steporange startte drie jaar geleden met als doel Salesforce CRM beschikbaar te maken voor de non-profit-sector. Inmiddels is deze applicatie Converse in gebruik bij klanten als Amnesty International, Giro555, Unhcr, Natuurmonumenten, de Waddenvereniging, Open Door, Compassion en het CDA. De applicatie ondersteunt de kernprocessen van goede doelen- en ledenorganisaties en bestaat uit klantrelatiebeheer-functionaliteit en betaalverwerking.

Inmiddels heeft het bedrijf zich geconcentreerd op onlinebetaalverwerkingen via zijn Paymenthub. Het doorontwikkelen van een crm-applicatie hoort daar niet bij. Daarom is besloten de Converse-applicatie in handen te leggen van een derde partij, waardoor zowel de doorontwikkeling als de ondersteuning aan klanten is geborgd.

De nieuwe eigenaar Absi was in 2002 de eerste Salesforce-partner in de Benelux. Het bedrijf heeft ruim honderd honderd medewerkers in dienst, verdeeld over kantoren in België, Nederland, Frankrijk en Sri Lanka.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-06T09:54:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.